Rudolf Juhas

Janoš Juhas iz Kovilja, nadomak Novog Sada, dobar domaćin i simpatičan sagovornik, bio je više nego srećan kad je dobio sina Rudolfa. Do četvrte godine sve je bilo u redu, a onda su Juhasovi primetili da dečaku slabi vid. Pomoć je odmah zatražena od lekara u Novom Sadu. Utvrđeno je da je dečak dalekovid, i usledilo je nošenje naočara.

- Bili smo uvereni da lekari mogu da otklone ovu bolest, tim pre što su nam potvrdili da će sve biti bolje nadalje za godinu dana - primećuje Janoš Juhas. Na žalost, pet godina je trajala naša nada da će se stanje poboljšati. Dečak nije mogao stalno da ih nosi.

- Čuli smo za dr Tasića i sa nevericom otišli kod njega.

- Srdačno nas je prihvatio i odmah se ponudio da mališan započne sa terapijama bioenergijom.

Već posle druge terapije vid se poboljšao. Petog dana dečak je video mnogo bolje, a posle sedam dana lečenja je odbacio naočare.

Kontrolom kod oftamologa je ustanovljeno da dosadašnja dioptrija od +3, 5 na oba oka, sada iznosi nula.

- Sada odlično vidi, kao da nikada nije nosio naočare i nije imao slab vid - primećuje Janoš Juhas. Šta reći nego velika hvala dr Tasiću. Čak smo u šali primetili da nam je bila jeftinija terapija od redovne kupovine naočara, jer dete kao i svako drugo: često je, u igri, oštećivalo naočare.