Kod dr.Tasića sam prvi put došla 2008. godine. Pre toga sam dugo lutala od jednog do drugog lekara. Moji problemi bili su policistični jajnici zbog  kojih više godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Pored toga moj organizam bio je u veoma lošem stanju: povišen šećer, hiperinzulinomenija – šećerna bolest, uvećana štitna žlezda sa manjim vrednostima hormona. Osećala sam da se sve te dijagnoze mogu videti na mom licu.
Redovno sam išla na terapije kod dr Tasića  i posle svake je bilo sve bolje. Jajnici nisu više policistični, šećer je doveden u normalu. Posle prve terapije nestao je miom koji je bio potvrđen na ultrazvuku. Što se tiče šećerne bolesti, odnosno insulinske rezistence, stanje je odlično. Lekari su mi ukinuli insulin, jer mi više nije potreban. 

Najlepše je što sam konačno, 2011. godine, posle osam godina čekanja  i bezuspešnog lečenja po raznim klinikama naše države, ostala u drugom stanju. Prognoze lekara bile su negativne, a što se tiče šećerne bolesti nisu mi davali nikakvu nadu. Govorili su da je to neizlečiva bolest za koju oni nemaju leka. Uz pomoć dr.Tasića uspela sam da ozdravim, a za ortodoksnu medicinu bolest je bila neizlečiva. Bila sam veoma srećna. Osećam se veoma dobro, imam više energije i veoma sam zadovoljna.


06.04.2012. godine, u svojoj četrdesetoj godini, bez problema sam rodila zdravog dečaka Andreja, teškog 3,2kg i dugog 52cm. Ocena deteta na porođaju bila je 9. Moje stanje je sada veoma dobro. Dr.Tasiću sam veoma zahvalna što sam pomoću njegovih terapija rodila dečaka koji je za mene najveća sreća na svetu.

To što ima dr.Tasić je božiji dar i hvala bogu da postoje takvi ljudi. Zahvaljujem se doktoru Tasiću i želim mu puno uspeha u njegovom radu.

SLAVICA JEREMIĆ UROŠEVIĆ, FEBRUAR 2013.