Kod dr.Tasica sam prvi put došla 2008. godine. Pre toga sam dugo lutala od jednog do drugog lekara. Moji problemi bili su policisticni jajnici zbog  kojih više godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Pored toga moj organizam bio je u veoma lošem stanju: povišen šecer, hiperinzulinomenija – šecerna bolest, uvecana štitna žlezda sa manjim vrednostima hormona. Osecala sam da se sve te dijagnoze mogu videti na mom licu.




Redovno sam išla na terapije kod dr Tasica  i posle svake je bilo sve bolje. Jajnici nisu više policisticni, šecer je doveden u normalu. Posle prve terapije nestao je miom koji je bio potvrden na ultrazvuku. Što se tice šecerne bolesti, odnosno insulinske rezistence, stanje je odlicno. Lekari su mi ukinuli insulin, jer mi više nije potreban. 

Najlepše je što sam konacno, 2011. godine, posle osam godina cekanja  i bezuspešnog lecenja po raznim klinikama naše države, ostala u drugom stanju. Prognoze lekara bile su negativne, a što se tice šecerne bolesti nisu mi davali nikakvu nadu. Govorili su da je to neizleciva bolest za koju oni nemaju leka. Uz pomoc dr.Tasica uspela sam da ozdravim, a za ortodoksnu medicinu bolest je bila neizleciva. Bila sam veoma srecna. Osecam se veoma dobro, imam više energije i veoma sam zadovoljna.


06.04.2012. godine, u svojoj cetrdesetoj godini, bez problema sam rodila zdravog decaka Andreja, teškog 3,2kg i dugog 52cm. Ocena deteta na porodaju bila je 9. Moje stanje je sada veoma dobro. Dr.Tasicu sam veoma zahvalna što sam pomocu njegovih terapija rodila decaka koji je za mene najveca sreca na svetu.

To što ima dr.Tasic je božiji dar i hvala bogu da postoje takvi ljudi. Zahvaljujem se doktoru Tasicu i želim mu puno uspeha u njegovom radu.

SLAVICA JEREMIC UROŠEVIC, FEBRUAR 2013.