Goran KojićGoran je rođen 7.5.1988. godine sa dijagnozom cerebralna paraliza. Bio je nepokretan i nije mogao da hoda. Kada je napunio tri godine otišli smo na redovnu kontrolu i onda je ustanovljena druga dijagnoza: hipotonio muskulatura. Obilazili smo mnoge institucije, radili razne vežbe, fizikalne terapije ali rezultata nije bilo, i dalje je bio nepokretan. Goran je napunio sedam godina i treba da krene u školu.

Ali kako kad ne može da hoda?

Bili smo očajni.

A onda se iznenada pojavio dr Tasić, koji nam je ulio nadu i veru u ozdravljenje našeg Gorana. Čuli smo za njegove rezultate i počeli sa terapijama 20. marta 1995. godine . Već prvih dana terapije došlo je do vidnih rezultata, što nas je ohrabrilo da nastavimo sa terapijom. Nakon tri nedelje lečenja kod dr Tasića, Goran je počeo sam da hoda. Bili smo presrećni i zaprepašteni.

Naš Goran hoda sam!

Sada Goran ide u prvi razred i kao i svi njegovi vršnjaci sam hoda i nosi svoju torbu sa knjigama. Hvala je malo za ono što je učinio dr Tasić. Našoj radosti nema kraja jer naš Goran i potrči za loptom da se igra kao i svi njegovi vršnjaci, što je doskora za nas bio samo san.

Zoran Kojić (otac), Jajinci, Beograd