Strahienbergerstr. 123, 63067 OFFENBACH, DEUTSCHLAND DR TASIĆ »DOBAR ČOVEK IZ SRBIJE«
PROMOCIJA KNJIGE »OTPISANI PONOVO HODAJU«

Grac, 11. april – Austrijski Grac bio je krajem nedelje pun pozitivne energije. Stigao je čuveni Srbin Dr Jovan Tasić iz Srbije, koji već godinama leči pacijente iz Slovenije i Austrije. Stigao je sa svojom ekipom da predstavi svoju knjigu: »Otpisani ponovo hodaju «. Promociju knjige i predstavljanje velikog srpskog iscelitelja u Gracu organizovalo je Srpsko kulturno društvo Štajerska zajednica iz Maribora, koje povezuje austrijsku i slovenačku pokrajinu Štajersku. Predstavljen je novi nemački prevod uticajne i stručne knjige dr. Tasića: »Otpisani ponovo hodaju«. U Grac su stigli i pacijenti, koji su već izlečeni i potencijalni bolesnici, koji se spremaju da uz pomoć dr. Tasića ne dozvole da ih bolest iznenadi.


Veliki interes za knjigu: »Otpisani ponovo hodaju«.

Dr Tasić je u Gracu promovisao svoju knjigu (na nemačkom jeziku) austrijskim novinarima i velikom broju potencijalnih pacijenata ovog poznatog srpskog iscelitelja Došli su pacijenti iz raznih delova Austrije i Slovenije koje je Dr. Tasić na svoj specifičan način izlečio. On kaže: »Ja ih ne lečim, neko drugi i neka druga energija ih leči kroz mene. Ja sam iscelitelj, prenosnik kosmičke energije koju prenosim na bolesni organizam da bi pokrenuo univerzalnog doktora u ljudskom organizmu (odbrambeni sistem) da stvori lek za sebe«. Veliki interes za knjigu: »Otpisani ponovo hodaju«. Dr Tasić za mnoge jedini lekar ili spasitelj, jedan je od najuspešnijih lekara tradicionalne medicine. Postigao je rezultate i izlečenja kod bolesti koje su enigma za savremenu medicinu i sve ostale metode (cerebralna, epilepsija, autizam, multipleskleroza, tumori, ciste). Radi isključivo u saradnji sa savremenom medicinom i svi rezultati su medicinski kontrolisani, potvrđeni i dokumentovani. Posle njegovih terapija nepokretni su prohodali, slepi progledali, autisti progovorili, tumori nestali.
O delovanju dr. Tasića o njegovim uspesima u lečenju dece i odraslih govorili su, dirljivo i nadahnuto, njegovi pacijenti iz Slovenije i Austrije, koji su bili takoreći »otpisani« a posle njegovih terapija uključili su se u normalan život.


Televizija Slovenije snimila je dokumentarni film o Dr Tasiću.

Njegovo kapitalno izdanje »Otpisani ponovo hodaju« obuhvata gotovo čitav impozantni opus tridesetogodišnjih aktivnosti sa pacijentima različitih bolesti i različite starosti. Zbog svih njegovih aktivnosti Srpska Štajerska zajednica ga je predlagala za ambasadora »Unicef « - a. Dobitnik je najvećeg priznanja Štajerske zajednice ZLATNE PLAKETE za uspehe i dugogodišnji humanitarni rad.