Andrej LihnerAndrej Lojzo, priča majka Jasmina, inače star je šest godina kod doktora dolazimo godinu dana. Dete je inače imalo epi napade, dvadeset puta dnevno. Nešto strašno. I mogu vam reći da je čak zaostao u psihičkom razvoju, znači sa 4 i po godine starosti bio je na nivou deteta od 3 godine. Kako smo došli kod doktora, prvo smanjeni su napadi što je jako važno i bitno nama. Dete je počelo više da priča, da sklapa rečenice, da kontaktira, da se druži, znači pokazao je, što mi roditelji kažemo, svoju volju za decu i za normlani razvoj. Počeo je i da razume pitanja, nije više u svom svetu, to je jako isto bitno i mi smo kao roditelji jako zadovoljni.

Inače mi smo slučajno saznali iz novina za dr Tasića i njegov centar, i mislim da svi roditelji koji imaju neke probleme treba da se obrate doktoru, da pitaju za savet, da čuju da li se nešto može uraditi ili ne. Ja sam lično, kao majka, prezadovoljna, moje dete, ne mogu reći da se skroz oblači, ali svoje potrebe zadovoljava. Može da traži šta mu treba da doda, polako se oblači sam, što mi je bitno, prepoznaje životinje, mada još nismo došli sa bojama. Meni za ovih godinu dana kako dolazimo kod doktora Tasića puno znači, ali vidim da i njemu to znači, što mi je naj naj bitnije...

Andrej LihnerJedino što bih htela još jednom da poručim da stvarno ko god da ima problema sa epi napadima, ja kada sam prvi put pročitala, ja sam plakala nisam mogla da verujem da postoji nešto što može pomoći mom detetu jer on sa četiri i po godine jedanaest lekova je promenio, raspon negde godinu i po - dve unazad i mi smo sa tim verovatno napravili toliki haos da je on imao takve nervoze takvo jedno stanje da su meni prijatelji pričali da ne mogu da veruju da je to dete takvo. Svetlo mu je smetalo, zvuk, nisam bila u mogućnosti da se sklonim i da slučajno ne vidim šta on radi, imala sam stalnu obavezu da pogledam gde je i šta radi. Sada mogu da kažem slobodno, ja sam zahvalna ljudima što su mi dali da pročitam te novine u profilu i zahvalna sam doktoru što je našao vremena i razumevanja za ovakve slučajeve. Volim kad čujem sve dobre ljude koji dođu ovde u centar doktor Tasić da pomogu svojoj deci.